Entorn Natural

  1. Espais naturals

Tot un seguit de racons de la regió de gran riquesa natural envolten Can Pere Ni. El Montgrí, Les Illes Medes, Els aiguamolls del Baix Empordà, Les Gavarres, Massís de Cadiretes - L'Ardenya, Muntanyes de Begur. És imprescindible esmentar altres espais singulars com el Cap de Creus, els aiguamolls de l’Empordà, l’Estany de Banyoles, la zona volcànica de la Garrotxa,... Paratges de gran riquesa paisatgística natural. Pere més informació: www.costabrava.org

  1. Platges

On podeu reposar en contacte amb el sol i la mar, fer esports nàutics o nedar. Els abruptes penya-segats, les aigües transparents i la vegetació exuberant que envolta la franja costanera deixen amagades les cales més boniques de tot el Mediterrani. Cal resseguir els Camins de Ronda per arribar-hi.   Cales com les de Begur - Sa Riera, Aiguafreda, i Sa Tuna- o les de Palafrugell -Tamariu, Llafranc i Calella-, el far de Sant Sebastià, són de visita obligada per comprendre l'essència de la costa gironina.
www.baixemporda-costabrava.org (linkat a la paraula Baix Empordà)

  1. Arrossars, aiguamolls i dunes a Pals

Arrossars, aiguamolls i dunes són l’hàbitat per a un univers d’espècies que conviuen en un petit espai protegit prop del mar: les Basses d’en Coll. Un espai d’elevada vàlua ecològica on hi habiten ecosistemes i éssers vius únics al món.
www.bassesdencoll.com/ / www.pals.es